Termeni și condiții

Full name
11 Jan 2022
5 min read

Date firma:

Nume firmă: QBIKNEF SRL

Cod Unic de Înregistrare: 38926034

Nr. Înmatriculare: J09/150/2018

I. Accesul la site

Accesul site-ului fabricadeirigatii.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. QBIKNEF SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

II. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al QBIKNEF SRL. Acesta este proprietatea QBIKNEF SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei QBIKNEF SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. QBIKNEF SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.
Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui QBIKNEF SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.
Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. QBIKNEF SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre QBIKNEF SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.
Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. QBIKNEF SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si AQBIKNEF SRL.
QBIKNEF SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Soseaua de Centura 1B, braila, se obliga:

 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora;
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor;

QBIKNEF SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

 • Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
 • Legea nr. 365/2002cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.
 • Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele QBIKNEF SRL. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI FABRICADEIRIGATII.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL FABRICADEIRIGATII.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI FABRICADEIRIGATII.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

V. Site-ul

Site-ul fabricadeirigatii.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre QBIKNEF SRL.

VI. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (19%).
Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:
a. Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de QBIKNEF SRL. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul QBIKNEF SRL. Expedierea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la info@fabricadeirigatii.ro, atasand o copie a OP-ului.

b. Online cu cardul de credit/debit.
QBIKNEF SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro.

VIII. Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Termenul de expediere a produselor achizitionate de pe site-ul fabricadeirigatii.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, QBIKNEF SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de expediere si livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.

IX. Garantia produselor

Toate produsele beneficiaza de garantia producatorului. QBIKNEF SRL solutioneaza cererile de garantie in baza GHIDULUI de SOLUTIONARE a GARANTIILOR emis si aprobat de catre producator. Garantia se acorda DOAR in conditiile specificate in Certificatul de Garantie

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

La momentul confirmarii comenzii si achizitionarii produselor, clientul declara explicit ca este de acord cu conditiile utilizarii prezentei platforme de comenzi si ca accepta conditiile comerciale ale acesteia, IMPLICIT conditiile de garantie!

X. Limitarea responsabilitatii

QBIKNEF SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

QBIKNEF SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

QBIKNEF SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

QBIKNEF SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

 • informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

QBIKNEF SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca QBIKNEF SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

QBIKNEF SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si QBIKNEF SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

XI. Actualizarea continutului

QBIKNEF SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

XII. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, cu raza teritoriala in judetul Braila.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Full name
Job title, Company name