Cumperi ACUM, plătești la TOAMNĂ!

Îți dorești să ai parte de o recoltă cu adevărat bogată, însă nu vrei sau nu poți  să investești în sistemul tău deirigații, acum?
Nicio problemă!

Bucură-te de sistemul tău de irigații acum și îl achiți doar la recoltă!

Am creat pentru tine un serviciu accesibil, în colaborare cu tarfin.com, o companie fondată în Turcia în 2017, care îți oferă soluții agricole perfecte pentru ca tu să îți împlinești visul chiar acum. Nu la anul, nu peste 2 ani.

Chiar dacă nu ai momentan, un buget pentru investițiile în sistemul tău de irigații, datorită colaborării cu Tarfin, poți achiziționa orice produs de pe site-ul nostru, chiar acum și îl plătești doar la recoltă.

Aplică acum

Fără griji. Fără rate lunare sau costuri ascunse!

Te susținem în visurile și proiectele tale pe termen lung, pentru ca tu să te bucuri de pasiunea și proiectul tău, fără nici o grijă.

În urma colaborării cu Tarfin, te folosești de sistemul tău de irigații timp de un an și îl achiți doar la recoltă. (Nu mai mult de 12 luni de la achiziție).

Așadar, tot ce ai de făcut este să îți alegi produsele necesare pentru ca tu să începi imediat să îți creezi un sistem complet de irigații pentru cultura ta, chiar dacă nu ai bani pentru această investiție.

Nu mai ai nevoie de credite suplimentare

Credem cu tărie în pasiunea ta și susținem fermierii din România împreună cu Tarfin, indiferent de stadiul în care proiectul tău se află, în acest moment.

Fie că proiectul tău este în faza de finanțare sau este deja pe rol, te folosești de sistemul tău de irigare, fără să scoți bani din buzunar în acest moment sau să apelezi la finanțări prin credite bancare.

Te bucuri de  produsele de care ai nevoie pentru irigarea culturilor mari chiar acum, fără să mai apelezi la credite la bănci.

Tu alegi ziua în care vei dori să plătești peste un an integral, în funcție de recolta ta și de zona geografică în care aceasta de situează.

Ziua plății nu trebuie să depășească 12 luni de la achiziția produselor.

Despre Tarfin

Tarfin este un lider Regional în domeniul finanțărilor în agricultură, susținând reducerea costurilor în producția agricolă.

Compania oferă soluții de finanțare rapide, la prețuri accesibile, avantajoase și transparente, prin intermediul distribuitorilor parteneri pentru fermieri și proiectele lor, încă de la faza de înființare.

Tarfin a dezvoltat parteneriat cu distribuitorii regionali în materie de produse și utilaje agricole, folosindu-se de metode avansate de management al riscului, în așa fel încât fermierii să poată achiziționa mult mai ușor și mai rapid cele necesare, oferindu-le termene de plată mult mai accesibile.

Tarfin a fost fondat în 2017, în Turcia cu scopul de ajuta fermierii să achiziționeze într un mod mult mai avantajos produse necesare în proiectele agricole precum îngrășăminte, semințe, furaje, produse pentru protecția Plantelor, utilaje și echipamente agricole, materiale pentru construcția de sere, solarii și irigații.

Securitatea garantată de activele Tarfin,, unde acesta transformă creanțele agricole în instrumente de investiții structurate, a fost premiată la categoria "Cel mai bun produs de obligațiuni structurate" la premiile de obligațiuni și împrumuturi 2019.

În acest moment Tarfin colaborează cu peste 1.190 de parteneri și a susținut peste 47.000 de fermieri în proiectele lor.

Aplică acum!

Finanțarea Tarfin poate fi acordată doar persoanelor juridice

  • II - Întreprindere individuală
  • IF - Întreprindere familială
  • SRL - Societate cu răspundere limitată
  • SA - Societate pe acțiuni
  • Alte forme juridice autorizate

Date contact:

Cât teren lucrezi?

Arendă:

Proprietate:

Ce cultivi în ferma ta?

Cereale

Legume

Vita de vie

Pomi

Cu ce irigi acum în ferma ta?

În acest an agricol dorești să achiziționezi:

1. Un sistem de irigare prin picurare?*
2. Una sau mai multe coloane de aspersoare?*
3. O motopompă?*
4.Un tambur?*
5. Un sistem liniar sau pivotant?*

Documente necesare pentru analiza dosarului:

1. Buletin Administrator*
2. Certificat de Înregistrare (CUI)*
3. Declarație APIA*

FELICITĂRI pentru înscriere! ÎȚi dorim mult succes și recolte bogate!

Descoperă toate produsele noastre

Înainte de a ieși de pe această pagină, NU uita să dai LIKE la pagina noastră de Facebook și să distribui pagina noastră către 5 prieteni agricultori sau într-un grup de Facebook cu tema agricolă.

Nu uita că ne poți contacta pentru consultanță gratuită în alegerea sistemelor de irigații la 0756-66-77-66 sau ne poti scrie la contact@fabricadeirigatii.ro.

Poți salva informațiile nostre de contact apăsând butonul de mai jos.

Salvează datele noastre de contact
A apărut o eroare. Ne pare rău pentru disconfortul creat. Te rog să mai încerci o dată. Mulțumim!