Sisteme de irigare prin aspersie

Cea mai variată și completă gamă de produse din România

Coloană completă

Am configurat pentru tine coloane complete de 300 metri, cu diametrul de 75, 90 sau 110. Poti comanda produsele rapid completând formularul de mai jos.

Configurează coloana

Acum este mai ușor ca niciodată să îți configurezi propriul sistem de irigații pentru cultura ta, cu ajutorul acestui calculator. Tot ce ai de făcut este să selectezi opțiunile dorite din acest calculator, iar la final te bucuri de un sistem complet de irigații, ce se va potrivi perfect pentru cultura ta. Calculatorul va stabili în mod automat prețul complet al sistemului tău, în funcție de opțiunile alese, iar noi ți-l livrăm imediat. Urmează fiecare pas în ordine  și descoperă cât de ușor este să ai parte de un sistem personalizat al culturii tale.

Țevi de prelungire

Tevile de prelungire pentru irigatii agricole sunt elemente esentiale ale sistemelor de irigare, permitand transportul apei de la sursele de alimentare pana la zonele in care este necesara udarea culturilor. Aceste tevi sunt realizate dintr-un material durabil si rezistent la coroziune, cum ar fi PVC-ul sau PE-ul, si pot fi disponibile intr-o varietate de dimensiuni si grosimi pentru a se potrivi nevoilor diferitelor aplicatii.

Componente și accesorii

Orice diametru de țeavă, aspersoare de debit sau pentru aspersie fină, accesorii și racorduri, cruci, tee-uri și reducții