Category
3
minute timp de citire

Cum alegi cele mai potrivite pompe irigatii pentru gradina ta

Written by
Full Name
Data publicării
16.11.2022

Aspecte importante in alegerea unei motopompe

Daca esti in cautarea unor sisteme cat mai performante de irigare pentru gradina ta, indiferent de dimensiunile acesteia, poti opta pentru diferite variante de pompe irigatii ca si solutie in acest sens. Prin designul specific si metoda de realizare a acestor produse, este garantata durabilitatea si performanta, pompele fiind foarte economice si eficiente.

Atunci cand esti in cautarea celor mai calitative pompe irigatii, este foarte important sa tii cont de cateva aspecte, pentru a sti cu exactitate care este produsul de care ai nevoie. Exista doi parametrii care stau la baza functionarii pompelor de irigare, si anume debitul si presiunea apei. Acestea sunt invers proportionale, ceea ce inseamna ca presiunea maxima este atinsa atunci cand debitul este 0, iar debitul maxim este la presiunea 0. In functie de nevoile tale de utilizare a apei, irigare, drenaj sau furnizarea apei menajere, poti opta pentru pompe irigatii, tinand cont de sursa de provenienta a apei si modul de colectare a acesteia.

Tipuri de motopompe

Iata care sunt tipurile de pompe irigatii pe care le poti folosi pentru gradina ta:

  • Pompe de gradina;
  • Pompe pentru apa de ploaie;
  • Pompe submersibile de presiune;
  • Pompe pentru puturi de sonda de adancime.

Motive pentru care sa alegi pompe irigatii din cadrul companiei Antor-Antrac

Pentru a sti cu siguranta ca alegi produse de calitate superioara pentru irigarea gradinii tale, poti vizita gama variata de pompe irigatii pusa la dispozitie pe site-ul companiei noastre, Antor-antrac.ro. Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, oferim cele mai bune servicii pentru clientii nostri si produse de cea mai buna calitate. Ne dorim sa gasim solutii profesionale pentru irigatii in agricultura, indiferent de cerintele clientilor nostri. De aceea, am pus la dispozitie o gama variata de pompe irigatii, care difera in functie de intrebuintare, design si puterea de functionare.

Prin achizitionarea oricarui tip de pompe irigatii de pe site-ul Antor-antrac.ro beneficiezi de livrare expresa, comanda ta fiind expediata in mai putin de doua ore de la plasarea comenzii. Deoarece ne dorim o solutionare imediata a cerintelor tale, ai posibilitatea de a plati in rate, atunci cand doresti sa achizitionezi pompe irigatii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vizitezi pagina noastra de produse, sa alegi ceea ce ai nevoie pentru irigarea gradinii tale si sa plasezi comanda. In cazul in care constati ca produsul achizitionat nu se potriveste nevoilor tale, ai posibilitatea de a restitui produsul si de a-l schimba gratuit cu unul mai potrivit. De asemenea, ai garantie 12 luni la orice produs ales pe pagina noastra.

Primesti raspuns la orice intrebare

Pentru orice tip de intrebare in legatura cu produsele noastre, primesti suport tehnic de specialitate gratuit. Raspundem la intrebarile tale, iti oferim informatii despre produsele noastre si te lamurim cu privire la ofertele noastre actuale din sistemele de irigare a gradinii. Nu ezita sa ne contactezi sau sa vizitezi pagina noastra de produse pentru a alege exact ceea ce se potriveste nevoilor ta​​le, pentru a gasi o metoda de irigare pentru gradina ta.

Vezi catalogul complet cu produsele oferite de noi

Profită acum de ofertele noastre.

Catalog Produse